Το Κρίσιμο ερώτημα: Τι έχω κάμει για να μην μπω στη παρουσία του Θεού την επουράνια. Και η απάντηση: Το θέμα δεν είναι τι δεν έχεις κάμει. Αλλά αν έχεις κάμει το βήμα μπροστά στο Σταυρό για να πάρεις από το Τρυπημένο Χέρι τη Χάρη της Σωτηρίας μέσα από τη πίστη σου σ' Αυτόν.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Δημιουργήθηκε Αρχείο "Κώστα Μεταλληνού" το οποίο συνεχώς θα ενημερώνεται.. Για να το δείτε, πατείστε εδώ
  • Μπορείτε να ακούτε το κήρυγμα της Κυριακής από την Εκκλησία Λιπασμάτων. Για να το ακούσετε πατήστε εδώ
  • Άρχισαν τα μαθήματα Κυριακής πρωί πριν από το Κύρηγμα. Για να τα ακούσετε πατήστε εδώ
  • Δείτε σε ζωντανή μετάδοση κάθε Παρασκευή βράδυ 8μμ. ώρα Ελλάδος μάθημα από την Αγία Γραφή και κάθε Κυριακή πρωί 11πμ. ώρα Ελλάδος το Κύρηγμα του Ευαγγελίου. Για να τα δείτε πατήστε εδώ

Στατιστικά

Επισκέπτες: 200625
Αρχική
Συρία
10.03.12
Χριστιανοί, σε μια απελπισμένη προσπάθεια να φύγουν από την πολιορκημένη συριακή πόλη Χόμς, πιάνονται στα διασταυρωμένα πυρά. Δεν είναι ασφαλείς ούτε καν στα σπίτια τους, καθώς οι τρομοκράτες εισβάλλουν και λεηλατούν τις περιουσίες τους.

Οι αντάρτες, που όλο και πιο πολύ επηρεάζονται από τους Σουνίτες Ισλαμιστές, πηγαίνουν από σπίτι σε σπίτι, αρπάζοντας ό,τι θέλουν – ακόμα και τις πόρτες – για να χρηματοδοτήσουν την εκστρατεία τους εναντίον των κυβερνητικών δυνάμεων. Για να μην συλληφθούν, οι αντάρτες διαφεύγουν, κάνοντας τρύπες στους τοίχους που χωρίζουν τα σπίτια.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Πακιστάν
10.03.12
Ένας Χριστιανός φοιτητής δεν μπήκε στη Κρατική Ιατρική Σχολή, εξαιτίας του συστήματος στο Πακιστάν που προσφέρει 20 βαθμούς σε Μουσουλμάνους που έχουν μάθει απ’ έξω το Κοράνι.

Ο Χαράν Αρίφ, πήρε «Α» στις εισαγωγικές εξετάσεις του, αλλά χρειαζόταν 0.0255% ακόμα για να μπει σε πανεπιστήμιο της κυβέρνησης.

Ισχυριζόταν ότι η γνώσεις του για την Αγία Γραφή ήταν ισότιμες με τις γνώσεις ενός Μουσουλμάνου που είχε μάθει απ’ έξω το Κοράνι. Προσπάθησε να δείξει τα πιστοποιητικά του για Βιβλική Εκπαίδευση, αλλά οι αρχές είπαν ότι δεν είχαν αρμοδιότητα να τα δεχθούν.

BARNABAS FUND
 
Αασία Μπίμπι
30.12.11
H καταδικασμένη Χριστιανή μητέρα, Αασία Μπίμπι περνάει τα τρίτα της Χριστούγεννα πίσω από τα κάγκελα

Το Barnabas Fund βοηθάει την οικογένειά της με πρακτικές ανάγκες.

Η καταδικασμένη μητέρα, Αασία Μπίμπι περνάει τα τρίτα της Χριστούγεννα χωρισμένη από την οικογένειά της, καθώς περιμένει έφεση εναντίον της θανατικής καταδίκης της για «βλασφημία» σε μια φυλακή του Πακιστάν.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 4 από 21

Who's Online

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ

Κατεβάστε την Εφημεριδούλα Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2017


1011122017.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 efimeridoula
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla