Ένα Χρυσό κηροπήγιο δεν δίνει φως, χωρίς κερί!
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Δημιουργήθηκε Αρχείο "Κώστα Μεταλληνού" το οποίο συνεχώς θα ενημερώνεται.. Για να το δείτε, πατείστε εδώ
  • Μπορείτε να ακούτε το κήρυγμα της Κυριακής από την Εκκλησία Λιπασμάτων. Για να το ακούσετε πατήστε εδώ
  • Άρχισαν τα μαθήματα Κυριακής πρωί πριν από το Κύρηγμα. Για να τα ακούσετε πατήστε εδώ
  • Δείτε σε ζωντανή μετάδοση κάθε Παρασκευή βράδυ 8μμ. ώρα Ελλάδος μάθημα από την Αγία Γραφή και κάθε Κυριακή πρωί 11πμ. ώρα Ελλάδος το Κύρηγμα του Ευαγγελίου. Για να τα δείτε πατήστε εδώ

Στατιστικά

Επισκέπτες: 200645
Αρχική
Ιράν Εκτύπωση E-mail
26.10.11
Οι ιρανικές Αρχές κατάσχεσαν 6500 Γραφές στις τελευταίες τους προσπάθειες να εμποδίσουν την εξάπλωση του ευαγγελίου σ’ αυτή την ισλαμική χώρα.

Ανακοινώνοντας την κατάσχεση, που έγινε στο ΒΔ Ιράν, ένας κυβερνητικός σύμβουλος είπε ότι οι Χριστιανοί ιεραπόστολοι προσπαθούν να εξαπατήσουν τον κόσμο, ιδιαίτερα τους νέους. Πρόσθεσε:

«Έχουν αρχίσει μια τεράστια εκστρατεία, ξοδεύοντας μεγάλα ποσά και διαδίδοντας στρεβλωτική προπαγάνδα.

Το σημείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη από τις Υπηρεσίες Πληροφοριών, καθώς και από τα Θρησκευτικά και Δικαστικά Πρακτορεία, είναι ότι όλες οι θρησκείες ενισχύουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν το Ισλάμ. Τι άλλο νόημα έχει αυτός ο τεράστιος αριθμός Γραφών;» Τον περασμένο Νοέμβρη, αξιωματικοί της αστυνομίας και επαναστατικοί φρουροί κατάσχεσαν 300 Γραφές από ένα λεωφορείο και αργότερα τις έκαψαν.

Η μεγαλύτερη ανησυχία της κυβέρνησης είναι ο μεγάλος όγκος Γραφών, σύμφωνα με το Χριστιανικό Πρακτορείο Ειδήσεων Mohabat News. Δήλωσε: «Πάντα υπήρχε ανησυχία ανάμεσα στους αξιωματούχους της Ισλαμικής Δημοκρατίας για τις επιστροφές στον Χριστιανισμό.»

Οι Αρχές διεξάγουν μια προπαγανδιστική εκστρατεία διαμέσου των ΜΜΕ για να εξευτελίσουν τον Χριστιανισμό και να επιτεθούν εναντίον του. Τον περασμένο μήνα προσβλητικές καρικατούρες εναντίον του Χριστού και των Χριστιανών δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό «Τζαβάν», που είναι φερέφωνο της Εθνοφρουράς. Μια εικόνα δείχνει έναν απελπισμένο Χριστιανό πάστορα που βαρέθηκε να κηρύττει το ευαγγέλιο. Η λεζάντα ισχυρίζεται ότι το έργο των Χριστιανών εργατών στο Ιράν έχει χάσει «την αίγλη και την ορμή του», ενώ στην πραγματικότητα αναφορές από μέσα στο Ιράν δείχνουν ότι περισσότεροι άνθρωποι από ποτέ, ιδιαίτερα από τη νεώτερη γενιά, εγκαταλείπουν το Ισλάμ και στρέφονται στον Χριστό.

Ψευδείς και προσβλητικές ιστορίες για Χριστιανούς εμφανίζονται επίσης και στα κυβερνητικά μέσα ενημέρωσης. Ένα τέτοιο άρθρο ισχυριζόταν ότι ευαγγελιστές πήγαιναν σε μαγαζιά, δήθεν για ψώνια, για να πιάσουν συζήτηση με τα μέλη του προσωπικού, να τα ξεμυαλίσουν και να προσβάλουν το Ισλάμ.

Σύμφωνα με τις «Mohabat News», οι Ιρανικές Αρχές έχουν καταφύγει σε συκοφαντίες και προσβολές εναντίον της χριστιανικής κοινότητας σε ανταπόκριση των συνεχιζόμενων μαζικών επιστροφών στον Χριστιανισμό. Ισχυρίζεται ότι τέτοια συμπεριφορά αντανακλά την αποτυχία του Ισλαμικού καθεστώτος στην παρουσίαση της ισλαμικής ιδεολογίας του».

BARNABAS FUND
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Who's Online

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ

Κατεβάστε την Εφημεριδούλα Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2017


1011122017.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 efimeridoula
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla