Έχεις το δικαίωμα να ασχοληθείς με τα προβλήματα των άλλων, από τη στιγμή που έχεις λύσει με επιτυχία τα δικά σου προβλήματα.
 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Δημιουργήθηκε Αρχείο "Κώστα Μεταλληνού" το οποίο συνεχώς θα ενημερώνεται.. Για να το δείτε, πατείστε εδώ
  • Μπορείτε να ακούτε το κήρυγμα της Κυριακής από την Εκκλησία Λιπασμάτων. Για να το ακούσετε πατήστε εδώ
  • Άρχισαν τα μαθήματα Κυριακής πρωί πριν από το Κύρηγμα. Για να τα ακούσετε πατήστε εδώ
  • Δείτε σε ζωντανή μετάδοση κάθε Παρασκευή βράδυ 8μμ. ώρα Ελλάδος μάθημα από την Αγία Γραφή και κάθε Κυριακή πρωί 11πμ. ώρα Ελλάδος το Κύρηγμα του Ευαγγελίου. Για να τα δείτε πατήστε εδώ

Στατιστικά

Επισκέπτες: 200635
Αρχική
Αασία Μπίμπι Εκτύπωση E-mail
30.12.11
H καταδικασμένη Χριστιανή μητέρα, Αασία Μπίμπι περνάει τα τρίτα της Χριστούγεννα πίσω από τα κάγκελα

Το Barnabas Fund βοηθάει την οικογένειά της με πρακτικές ανάγκες.

Η καταδικασμένη μητέρα, Αασία Μπίμπι περνάει τα τρίτα της Χριστούγεννα χωρισμένη από την οικογένειά της, καθώς περιμένει έφεση εναντίον της θανατικής καταδίκης της για «βλασφημία» σε μια φυλακή του Πακιστάν. Η Αασία βρίσκεται στη φυλακή από τον Ιούνιο του 2009, όταν κατηγορήθηκε ψευδώς ότι έκαμε υποτιμητικές παρατηρήσεις για τον Μωάμεθ. Κρατείται σε απομόνωση για τη δική της ασφάλεια και βλέπει τα παιδιά της μόνο δυο φορές το χρόνο εξαιτίας του κινδύνου που θα διέτρεχαν.

Η οικογένεια ξανάσμιξε με βαθιά συγκίνηση στις 13 Δεκεμβρίου... Οταν η μητέρα είδε τα παιδιά της, φυσικά ήθελε να τα αγκαλιάσει αλλά στην αρχή δεν της επέτρεψαν να έχει επαφή μαζί τους. Ο διευθυντής του σχολείου των παιδιών παρακάλεσε τις αρχές της φυλακής, και τους δόθηκε η άδεια να συναντηθούν σ’ ένα ξεχωριστό δωμάτιο.

Η χαρά της Αασία μετατράπηκε σε λύπη όταν τέλειωσε το επισκεπτήριο. Άρχισε να κλαίει και να ζητάει το έλεος του Θεού ώστε να μπορεί να μένει με την οικογένειά της με ειρήνη και αγάπη.

Σε ένα πρόσφατο ταξίδι στο Πακιστάν, ένας εργάτης του Βarnabas συναντήθηκε με τον άνδρα της Αασία, τον Ασίκ Μασίχ και τις κόρες της Σίντρα (18), Εσα (13) και Εϊσαμ (12) που είναι ανάπηρη. Ο Ασίκ δεν μπορεί να πάει στη δουλειά του για λόγους ασφάλειας. Οι οικογένειες ανθρώπων που κατηγορούνται για βλασφημία συχνά μπαίνουν στο στόχαστρο φανατικών Ισλαμιστών. Η οικογένεια υποστηρίζεται από την χριστιανική κοινότητα, ιδιαίτερα από το σχολείο των κοριτσιών, αλλά έχουν πολλή ανάγκη από βοήθεια.

Το Barnabas τους δίνει τρόφιμα κάθε μήνα καθώς και κουβέρτες, ζεστά ρούχα και Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά.

Παρ´ όλη τη δοκιμασία της, η οικογένεια μένει ακλόνητη στην πίστη. Η Αασία ιδιαίτερα αυξάνει πνευματικά σε εμπιστοσύνη στον Κύριο καθώς προσεύχεται και νηστεύει στη φυλακή.

Έχουν την αίσθηση ότι άνθρωποι προσεύχονται και φροντίζουν γι’ αυτούς. Στα παιδιά φυσικά λείπει η μητέρα τους, αλλά δεν έχουν εγκαταλείψει την ελπίδα ότι μια μέρα θα ενωθούν ξανά σαν οικογένεια.

Barnabas Fund

Αίτημα για προσευχή και συμπαράσταση

Βοηθήστε να απελευθερώσουμε την Αασια Μπίμπι

«Ο Χριστός μας θυσίασε τη ζωή Του στο σταυρό για τις αμαρτίες μας...Ο Χριστός μας ζει.»

Η Αασια Μπίμπι, σύζυγος και μητέρα, χρησιμοποίησε αυτά τα λόγια για να υπερασπίσει την πίστη της εναντίον συνεργατριών της που την κορόιδευαν και προσπαθούσαν να την κάμουν να ασπασθεί το Ισλάμ. Αργότερα καταδικάστηκε σε θάνατο για βλασφημία. Στο Πακιστάν, πάνω από 150.000 Χριστιανοί έχουν υπογράψει μια αίτηση ζητώντας δικαιοσύνη για τα θύματα του διωγμού, συμπεριλαμβανομένης και της Αασια Μπίμπι. Μπορείς να ενωθείς με τη Φωνή των Μαρτύρων και τους Πακιστανούς αδελφούς μας σε έκκληση για έλεος. Ελπίζουμε να μαζέψουμε 1 εκατομμύριο υπογραφές από μέρους της αδελφής μας που περιμένει στη φυλακή την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Λαχώρης.
 
< Προηγ.   Επόμ. >

Who's Online

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ

Κατεβάστε την Εφημεριδούλα Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2017


1011122017.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 efimeridoula
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla