Το Κρίσιμο ερώτημα: Τι έχω κάμει για να μην μπω στη παρουσία του Θεού την επουράνια. Και η απάντηση: Το θέμα δεν είναι τι δεν έχεις κάμει. Αλλά αν έχεις κάμει το βήμα μπροστά στο Σταυρό για να πάρεις από το Τρυπημένο Χέρι τη Χάρη της Σωτηρίας μέσα από τη πίστη σου σ' Αυτόν.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

  • Δημιουργήθηκε Αρχείο "Κώστα Μεταλληνού" το οποίο συνεχώς θα ενημερώνεται.. Για να το δείτε, πατείστε εδώ
  • Μπορείτε να ακούτε το κήρυγμα της Κυριακής από την Εκκλησία Λιπασμάτων. Για να το ακούσετε πατήστε εδώ
  • Άρχισαν τα μαθήματα Κυριακής πρωί πριν από το Κύρηγμα. Για να τα ακούσετε πατήστε εδώ
  • Δείτε σε ζωντανή μετάδοση κάθε Παρασκευή βράδυ 8μμ. ώρα Ελλάδος μάθημα από την Αγία Γραφή και κάθε Κυριακή πρωί 11πμ. ώρα Ελλάδος το Κύρηγμα του Ευαγγελίου. Για να τα δείτε πατήστε εδώ

Στατιστικά

Επισκέπτες: 200628
Αρχική
Μοσούλη
12.03.10
Χριστιανοί μετατοπίζονται και δολοφονούνται
Οι αντιχριστιανικές βιαιότητες στη βόρεια πόλη της Μοσούλης έχουν επιδεινωθεί τους τελευταίους μήνες. Το Φεβρουάριο, οχτώ Χριστιανοί δολοφονήθηκαν μέσα σε 10 μέρες.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Ιράν
15.02.10
Δάσκαλος του Κορανίου γνωρίζει τον Χριστό

Όταν μια κυβέρνηση κυβερνάει στο όνομα μιας θρησκείας, η αντίληψη των ανθρώπων για εκείνη τη θρησκεία επηρεάζεται. Κάτι τέτοιο συνέβη στη Γαλλία στον 18ο αιώνα, στη Ρωσία στον 19ο αιώνα, και σήμερα το ίδιο συμβαίνει στο Ιράν. Όπως είπε ένας ιδρυτής εκκλησιών, «Οι Ιρανοί βαρέθηκαν τη θρησκεία – αναζητούν μια σχέση με τον Ζωντανό Θεό».

Σαν αποτέλεσμα, όχι μόνο έρχονται πολλές ψυχές στον Χριστό, αλλά υπάρχει επίσης ένας ολοένα και αυξανόμενος αριθμός σκληροπυρηνικών θρησκευτικών ηγετών που παραδίδουν τη ζωή τους στον Κύριο Ιησού Χριστό, όπως μας δείχνει αυτή η ιστορία της Μαχτάμπ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Βιρμανία (Μιανμάρ)
15.02.10
Η χριστιανική μειονότητα αποτελεί το 9% του πληθυσμού της Βιρμανίας. Οι περισσότεροι προέρχονται από μη-Βιρμανικές εθνότητες και είναι μειονότητες.

Οι Κάρεν είναι μια από τις εθνότητες που υφίστανται έντονους διωγμούς από τη στρατιωτική κυβέρνηση. Μεταξύ τους υπάρχουν και πολλοί Χριστιανοί.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Περισσότερα...
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 5 6 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 17 - 20 από 21

Who's Online

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΜΑΣ

Κατεβάστε την Εφημεριδούλα Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2017


1011122017.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© 2018 efimeridoula
Το Joomla! είναι ελεύθερο λογισμικό με άδεια GNU/GPLe.
H ελληνική διανομή είναι μια προσφορά της ελληνικής κοινότητας joomla